Corner shanghai

Dacă doriți să călătoriți în mod facil prin Shanghai în mod particular, personalul de la hotel poate să dispună aranjamentele necesare pentru ca dvs. Oaspeților care sosesc cu autoturismele proprii, JW Marriott Hotel Shanghai at Tomorrow Square le pune la dispoziție o parcare auto în incintă, precum și o parcare suplimentară în apropiere, în situația în care parcarea din incintă este complet ocupată. Locurile de parcare sunt disponibile contra unui cost de 50 CNY per zi.

Introdu-ți datele și vezi prețurile Vedeți poze și detalii Executive cu vedere la oraș Executive City View Vedere: Oraș 2 paturi single sau 1 pat d Formalitățile de check-in încep laiar cele de check-out au loc până la Puteți solicita efectuarea formalităților de check-in devreme sau check-out târziu în timpul efectuării rezervării, în funcție de disponibilitate.

Oaspeților care efectuează formalitățile de check-in sau check-out înainte, respectiv după orele desemnate li se poate percepe un cost suplimentar.

corner shanghai viteză dating shrewsbury

Hotel oferă oaspeților corner shanghai de depozitare a bagajelor de mână corner shanghai de check-in, respectiv după check-out. Recepția este deschisă permanent, zi sau noapte.

corner shanghai dating nume de utilizator

Oaspeților care sosesc cu autoturismele proprii, JW Marriott Hotel Shanghai at Tomorrow Square le pune la dispoziție o parcare auto în incintă, precum și o parcare suplimentară în apropiere, în situația în care parcarea din incintă este complet ocupată.

Locurile de parcare sunt disponibile contra unui cost de 50 CNY per zi. Dacă doriți să călătoriți în mod facil prin Shanghai în mod particular, personalul de la hotel poate să dispună aranjamentele necesare pentru ca dvs.

corner shanghai site-ul de dating elvețian

O selecție de stiluri culinare, incluzând full american, occidental și asiatic opțiuni de mic dejun, este disponibilă pentru oaspeți. Adulții pot servi micul dejun contra unui cost suplimentar de CNY dacă nu e inclus în tariful camerei.

corner shanghai dating scaune antice

Mesele servite includ mic dejun și cină. Puteți să alegeți dintr-o gamă largă de bucătării tradiționale incluzând internațional, chinezesc, occidental și asiatic. Mesele se servesc în a la carte și tip bufet pe parcursul orarului de funcționare.

corner shanghai fotbal online dating

Gustările ușoare, cum ar fi cu supe, cu salate, cafea sau ceai și deserturi, se servesc conținând numai ingrediente de calitate. Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care țin diete sau regimuri alimentare, cușer și halal sunt preparate cu cea mai mare atenție. JW Marriott Hotel Shanghai at Tomorrow Square nu permite fumatul în niciuna dintre camerele sale, dar permite fumatul în zonele desemnate.

corner shanghai datând pe cineva cu același nivel de educație