Datorită dinamicii

Culoarea Alb Alpin îi oferă o imagine mai tehnică, compactă. Acest lucru asigură amortizare optimă în toate modurile de pilotaj şi indiferent de încărcarea motocicletei.

Meniu de navigare

Motoarele cu şase cilindri în linie fac parte din istoria automobilelor BMW de peste 80 de ani. Odată cu lansarea modelelor K GT şi GTL înBMW Motorrad a reuşit să transfere tradiţia acestui tip de motor în segmentul moto, oferind în acelaşi timp cel mai uşor şi mai compact motor cu 6 cilindri în linie pentru motociclete cu o cilindree de peste 1.

Rafinamentul şi performanţele obţinute cu ajutorul puterii de CP şi datorită dinamicii de Nm au fost combinate datorită dinamicii un grad sporit de confort, protecţie ideală împotriva datorită dinamicii şi a intemperiilor şi o dinamică imbatabilă în segment. Cu noul K GT, BMW Motorrad îmbunătăţeşte conceptul unei motociclete cu şase cilindri şi prezintă un model touring mai sofisticat, mai dinamic şi mai confortabil, cu performanţe neschimbate, dar cu un motor ce respectă normele de poluare Euro 4.

Suspensie electronică Dynamic ESA cu ajustarea automată a amortizării în standard.

  1. BMW X4: descoperă toate detaliile importante | mc-s.ro
  2. Lister dating
  3. dinamicii - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context
  4. Crăpături adânci ce ajung până la manta fragmentează litosfera în mai multe plăci tectonice.

Deşi modelul anterior a stabilit noi standarde în segmentul touring în domeniul stabilităţii, al dinamicii şi al manevrabilităţii, noul K GT ridică standardele la un nou nivel. Acest lucru asigură amortizare optimă în toate modurile de pilotaj şi indiferent de încărcarea motocicletei.

Account Options

În funcţie de preferinţele pilotului, preload-ul poate fi setat prin apăsarea unui buton şi independent de setarea amortizării. Uşor de manevrat datorită sistemului de asistenţă la mersul înapoi. Noul K GT este acum şi mai uşor de manevrat datorită sistemului de asistenţă la mersul înapoi, ce poate fi activat de pe panoul de comandă din partea stângă a ghidonului prin simpla apăsare a unui buton.

Mişcarea este iniţiată de rider, prin acţionarea butonului pentru pornire.

datorită dinamicii dating cercei antic

Shift Assistant Pro pentru schimbarea treptelor de viteză fără acţionarea ambreiajului. Sistemul Shift Assistant Pro este disponibil ca opţiune pentru retrofit şi permite riderului schimbarea treptelor de viteză fără acţionarea ambreiajului, îmbunătăţind atât confortul, cât şi comportamentul dinamic al motocicletei.

Majoritatea schimbărilor treptelor de viteză se pot face prin intermediul sistemului Shift Assistant Pro. Panou de instrumente cu design nou. Vitezometrul şi turometrul noului K GT beneficiază de un design nou.

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW X4.

De asemenea, vitezometrul are inscripţia K GT. Sistem Intelligent Emergency Call pentru asistenţă rapidă în caz de accident sau situaţii de urgenţă. În cazul unei situaţii de urgenţă sau al unui accident, sistemul se activează automat sau poate fi acţionat manual, transmiţând coordonatele GPS ale motocicletei implicit cele ale accidentului autorităţilor competente pentru intervenţie prin intermediul Call Center-ului BMW.

Design dinamic, protecţie mai bună împotriva vântului şi a intemperiilor.

datorită dinamicii whos dating lamar odom

Deşi precedentul K GT a oferit o protecţie excelentă împotriva vântului şi a intemperiilor, aceste calităţi au fost optimizate pentru noul model prin redesenarea panourilor laterale, precum şi utilizarea unor deflectoare de vânt mai mari. Design-ul noului K GT include şi trei scheme de culoare noi, fiecare din acestea evidenţiind un caracter diferit al motocicletei.

Latest Facts & Figures.

În acest caz, culoarea Albastru Lupin metalizat în combinaţie cu Negru Storm metalizat şi un tren de rulare negru împreună cu etrierii de frână aurii subliniează caracterul atletic al motocicletei cu 6 cilindri. Motor cu 6 cilindri în linie, ce include un convertor catalitic nou şi respectă normele de poluare Euro 4, oferind o putere neschimbată de kW hp la 7.

datorită dinamicii rsd jeffy dating online

Vitezometru cu inscripţia K GT. Show entire text.