Echipa ultimate, FIFA Ultimate Team

O versiune de bază, care de obicei detaliază etapele de început ale carierei unui jucător, versiunea de mijloc, de obicei fiind un jucător trecut de prima dată și, în cele din urmă, o versiune primară. In acest articol o sa pun accentul pe calitate, nu cantitate. Momentele R9 sunt de 15 milioane Pe 15 martie, mulți jucători FUT au distribuit online că au primit unele dintre cele mai scumpe pachete din joc, fără un motiv aparent. De multe ori, chiar dacă ați avea monedele, nu le-ați putea cumpăra, deoarece mulți dintre acești jucători sunt dispăruți în prezent. Elementele jucător de bază se împart mai departe în două tipuri de raritate: Comun și Rar.

top sfaturi online de dating

Acest ultim scandal pare să fi lovit cu adevărat acasă mulți fani și creatori de conținut deopotrivă. O mișcare care a șocat utilizatorii, deoarece nu era clar ce încercă să realizeze modul de joc.

Reînnoirea iconică

De asemenea, au început să lege jocul de lumea reală odată cu lansarea primei echipe a săptămânii TOTW. Prin FIFA 12, DLC-ul separat odată a fost acum integrat cu discul fizic, plus adăugarea unor tipuri de carduri chiar mai rare și unice.

Punctele FIFA sunt valute în joc care pot fi folosite pentru a cumpăra o varietate de pachete. În teorie, pachetele pe echipa ultimate cheltuiți bani ar avea șanse mai mari de a alege jucătorii mai buni din joc.

măsurători de dating fetale

Acum FUT a trecut prin multe schimbări, unele mai nuanțate decât altele, dar un lucru rămâne adevărat. Cele mai bune cărți din joc nu sunt ușor de atins, cel puțin nu pentru fanii obișnuiți ai seriei. În ceea ce privește cumpărarea pachetelor, puteți utiliza, de asemenea, valută în joc sau puncte FIFA.

FUT Early Days

Echipa ultimate cu cardurile nu mai era acum exclusiv pe piața Xbox. Asta în sine a văzut numele schimbat în Icoane. Fiecare pictogramă ar avea trei versiuni diferite lansate pe tot parcursul jocului. O versiune de bază, care de obicei detaliază etapele de început ale carierei unui jucător, versiunea de mijloc, de obicei fiind un jucător trecut de prima dată și, în echipa ultimate din urmă, o versiune primară.

Unele pictograme s-ar schimba drastic prin fiecare versiune cu o varietate de statistici și poziții. Spre sfârșitul FIFA 18, toate pictogramele Prime erau disponibile prin intermediul Provocărilor de construcție a echipei, acestea de obicei impunând jucătorilor să trimită alți jucători care se potrivesc anumitor criterii pentru a debloca pictograma.

Momente Prime Icon introduse Anul următor am văzut cam același lucru de la EA, unele SBC-uri cu pictograme prime au fost lansate odată ce icoanele prime au devenit disponibile, dar anul acesta EA a avut un as în mânecă.

Au vrut să lanseze o nouă versiune a icoanelor, aceasta a fost desigur pentru a sărbători unele dintre cele mai iconice momente ale lor. Acest lucru a cauzat mai multe probleme cu comunitatea. Pentru început, unii jucători au terminat deja SBC-uri cu pictogramă primă, crezând că acestea ar fi versiunea cea mai bine cotată a cărții din joc.

Doar pentru câteva luni mai târziu pentru ca acest lucru să nu fi fost cazul. Spre sfârșitul ciclului de joc, EA a lansat lotul final de pictograme SBC, dar în special, pictogramele high-end precum R9, Ruud Gullit, Patrick Vieira, Pele și Ronaldinho au fost lansate doar ca pictograme prime și nu ca variații ale momentelor lor principale de pictograme. Când EA a văzut împingerea comunității Twitter, au lansat o serie de tweet-uri spunând că comunitatea dorea să lucreze la icoanele lor preferate, deoarece aceste icoane sunt mai mari decât pragul dorit, au vrut să facă bine de comunitatea lor și să le elibereze ca al doilea -cele mai mari versiuni.

Feedback-ul comunității a fost că doriți să progresați în direcția obținerii ICON-urilor 40 de zile de dating ce sa întâmplat și, prin urmare, am luat decizia de a le elibera ca SBC primare. Prețul mediu al icoanelor high-end a fost de 15 milioane de dolari monede. Lucrul este că, chiar dacă ați avea monede de 15 milioane de dolari, nu ați putea găsi un Ruud Gullit, Pele sau R9 pe piață.

Echipa Fifa - mc-s.ro

Acestea au devenit cele mai rare cărți din joc. Un simbol al prestigiului ar fi dobândit dacă ați conține oricare dintre aceste cărți. Foarte puțini au reușit să facă acest lucru și chiar și YouTuberii FIFA cunoscuți pentru echipa ultimate au cheltuit mulți bani în joc s-ar lupta să obțină aceste cărți din cauza rarității.

În FIFA 20 lucrurile nu s-au îmbunătățit, EA a decis să adopte o altă abordare și a lansat Icon Swaps, o abordare axată pe obiectiv, care permite oamenilor să joace pentru icoanele dorite.

Faptul a fost că, deși ai putea juca pentru mai multe icoane, multe dintre icoanele din această secțiune obiectivă nu erau la fel de dorite. EA a decis, de asemenea, să adopte abordarea de a nu da Icon SBC-urilor cărților garantate, echipa ultimate mai mult decât SBC-urilor care ți-ar oferi un pachet pentru o pictogramă aleatorie.

  • Acest ultim scandal pare să fi lovit cu adevărat acasă mulți fani și creatori de conținut deopotrivă.
  • Datând un ftm transgender

Acest lucru a făcut din nou extrem de puțin probabil să ajungi la cele mai bune icoane din joc. Tweeturile de la mulți dintre creatorii populari de conținut FIFA au început să investigheze și să încerce să găsească orice fel de dovadă a faptului că oamenii cheltuiau bani din viața reală pentru a cumpăra momente Prime Icon și carduri Echipa Anului TOTY.

De asemenea, se părea că prețul a ceea ce ați putea obține din aceste oferte de pe piața neagră va varia drastic de la cine ați găsit. Una dintre capturile de ecran arată că ați putea cumpăra icoane pentru trei momente și două cărți TOTY pentru aproximativ 2. Rău este că există tone de dovezi și totul arată foarte consistent.

Acest lucru va deveni urât pentru unii dintre acei angajați ai Echipa ultimate, la revedere.

dating de evanghelii

Pe anumite site-uri, puteți cumpăra momentele prime R9 sau Ruud Gullit. Ambele sunt dispărute în prezent pe piața de transferuri FUT De fapt, plăteați echipa ultimate cineva pentru posibilitatea de a afișa cardul pe piață.

Deci, nu numai că a trebuit să cheltuiți bani din viața reală, echipa ultimate a trebuit să aveți și monedele de 15 milioane în joc pentru a cumpăra acești jucători. Cred că tocmai am deturnat un comerț pe piața neagră loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool pic. Această echipa ultimate contravine integrității competitive a jocului, este o încălcare a Acordului de utilizare al EA și nu este ceva ce tolerăm.

Nu permitem comerțul sau vânzarea de articole în afara jocului nostru din mai multe motive, inclusiv că ar crea un teren de joc inegal pentru comunitatea noastră.

Pe 15 martie, mulți jucători FUT au distribuit online că au primit unele dintre cele mai scumpe pachete din joc, fără un motiv aparent.

site-ul de dating kalgoorlie

Acestea includ și câteva pachete de pictograme. Acești jucători vor putea păstra acel conținut. Datorită faptului că nu le-a dat tuturor jucătorilor pachetele care fuseseră returnate în mod necorespunzător, acest lucru oferă în sine un teren de joc inegal.

La o zi după acest incident Mirror Football a lansat un interviu exclusiv cu EA. Aici gigantul jocurilor a încercat să curățe aerul de orice s-ar fi putut întâmpla.

Piața neagră a echipei FIFA Ultimate

În timp ce făceau acest lucru, ei au mai spus că toate echipa ultimate din jocul lor sunt realizabile fără a fi nevoie să cheltuiască bani. Momentele R9 sunt echipa ultimate 15 milioane Adăugați acest lucru la faptul că mulți jucători primesc și interdicții temporare pentru tranzacționare, mulți chiar au subliniat cât de ridicole au fost aceste declarații. De multe ori, chiar dacă ați avea monedele, nu le-ați putea cumpăra, deoarece mulți dintre acești jucători sunt dispăruți în prezent.

Mulți creatori de conținut au declanșat defalcarea analitică a duratei de realizare a acestora, potrivit EA. Mulți consideră că este timpul pentru o renovare completă pentru a se asigura echipa ultimate acești jucători ar putea fi câștigați prin gama largă de metode descrise de EA. Până când acest lucru se întâmplă, este nedrept să investești timp și bani într-un joc care nu va da înapoi. Faptul că acest joc se resetează, de asemenea, în fiecare an și le cere jucătorilor să plătească 60 USD, este ridicol, având în vedere cât de mulți utilizatori în fiecare an.