Greva zilnică

Aceasta strategie a culminat in cu inlocuirea vicepresedintelui corporate Jean Andronie, un profesionist adevarat, cu un anonim nici nu i-am retinut numele care nu a demonstrat niciunde calitati de manager. In momentul in care te ridici de pe scaun , trebuie sa ai grije sa nu te clatini pe picioare ca te ia cu ameteala. Deşi sindicaliştii au lăsat de înţeles că ar avea o listă de cereri, invitaţiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopţii". Referitor la programul de lucru, cred ca sunt f puntini lucratori bancari care pleaca acasa la ora

Sau vor sa fie la moda?! Sa ne scoatem banii? Bancomatele vor functiona?

Browser incompatibil

Stire in curs de actualizare pt ce? Eu daca as lucra la o banca normal ca as fi nemultumit cand vad ce comisione platesc clientii si le raportez la salar. In perioada au fost concediati din de angajati O rata destul de mare zic eu. Multa stima. Nu stiau insa ce insemna o privatizare cu personalul de stat si invatat cu statul de la bcr.

Pentru mine ca si client ca director de firma destul de importanta ar fi foarte interesant sa scriu peripetiile colaborarii cu bcr-ul in timpul celor 15 de ani de colaborare cu ei in sfarsit,m-am trezit si am renuntat la ei.

Lipsa de amabilitate intalnita la greva zilnică specifica noua in relatiile cu publicul,nu am mai intalnit-o nicaieri. Austriecii nu mai au decat 2 solutii: sa dea tot personalul afara si pe cine aduc? Pot sa le si dubleze salariile ca tot urat se vor uita la client eventual mai comercial daca le dai punguta - in - la ghiseu. Panica frate!

Ca urmare a acestei actiuni de protest, considerate normale de altfel de numerosi clienti precum Eu[anonim], toti cei care vor incerca sa scoata bani in perioada grevei vor primi doar hartie alba in contravaloarea sumei extrase, iar cei care vor folosi cardul de salariu vor primi fluturasi viu colorati cu un penaj fascinant deosebit.

Pentru ceilalti, raspunsurile inteligente sunt: Nu. Criza economico-financiara va reduce in primul rand numarul angajatilor. Primele 5 banci din sistem sunt cele mai expuse. Urmeaza apoi CEC-ul.

Ori Totul Ori Nimic, Sora Clare Crockett - Film complet

Cine pleaca ia cateva compensatorii si cateva filiale, sucursale, sedii vor fi inchise. Criza maica, criza! Pur si simplu sau invatat la salarii marisa fim seriosi stau cu fundul pe scaun la calduricaprogram lejer bancile deschid in jur de orelela orele programul se termina cel cu publicul. Acesta este doar varful iceberg-ului. În final am fost concediat pe motiv de reducere de personal?! Pe vremea aceea am avut un salariu modest, dar puţin mai bun ca în celelalte ramuri de activitate.

Greva zilnică ce am fost concediat a urmat o "epoca de aur" pentru angajaţii BCR cu salarii enorme. Mulţi dintreangajaţi şi-au schimbat maşinile, şi-au construit case, au cumpărat apartamente.

Cu mari aranjamente te puteai angaja, eu însuşi am participat la două concursuri, având avantajul de a fi lucrat deja la bancă, dar tot degeaba.

  1. Toţi au rămas astăzi fără acest mijloc transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.
  2. Dating este atât de greu pentru mine
  3. Codul Muncii Adnotat
  4.  Но, Мидж… - сказал Бринкерхофф.

După privatizarea băncii sa terminat cu această epocă. Nu le doresc răul, dar pentru acelaşi salar mulţi lucrează la fel de mult şi în condiţii mizere în ţară sau undeva prin Germania, Spania, Italia.

Să se bucure că lucrează în căldură şi nu sunt nevoiţi sa părăsească ţara pentru a trăi decent. Ce ar fi dacă cu toţii am intra în grevă? Management defectuos - vor cadea capete!!!!

Insa cum se face ca acei oameni care acum te serveau slab la BCR, a doua zi fiind angajati la alta banca te serveau sau te servesc intr-un alt mod si anume mai bine? In cele din urma nu e decat o chestiune de management. Atat in privinta serviciilor, cat si in privinta acestori revendicari salariale. Sa nu uitam ca este a doua greva din istoria sistemului bancar romanesc, prima fiind tot la BCR, acum cateva luni….

Se vede din greva zilnică, ca managementul acestui conflict a fost execrabil, iar cine l-a gestionat de la BCR cred ca o sa fie decapitat in curand cu un simplu telefon de la Viena.

Nu cred ca se mai consuma nici benzina pe avion sa vina pana aici, pe praful asta. Probabil pe banii bancii care iti da sa mananci in fiecare zi. Sau ai intrat deja in greva si navighezi pe net sa ne intoxici cu mesaje? LAsa prostiile si uita-te in jur si vezi realitatea cruda.

Asa ca apuca-te de lucru, nu de greva. Tara arde si babele se piaptana.

datând omul olandez

Daca este un serviciu externalizat, atunci n-ar trebui sa fie probleme. Deci salariul este salariu si din o data la 4 luni daca se mai acorda un bonus in functie de gradul de realizare a vanzarilor.

Si cum de cand au venit austriecii nu au stiut decat sa mareasca de la trimestru la trimestru targetul de vanzari deh, la ei in Austria nu prea mai fac profit si ca urmare bancile din Romania si din alta tari unde sunt prezenti trebuie sa sustina greva zilnică grupul. Si vorbesc din puctul meu de vedere. Sarcinile ce ii revin fiecaruia nu pot fi de multe ori terminate in cele 8 ore A se vedea profitul pe pe spatele prostilor!!!!!!

sunt o femeie neagră datând un bărbat alb

S-a dus de mult vremea bancii de stat, unde angajatii o duceau bine. Muncesc pana cad in cap si in loc sa-si ia meritele pentru profitul adus bancii merite nu raportate la dosarele de credite, ci la niste tinte imense pe care daca le aveai tu in RBS cadeai instantaneu in depresievad cum toti banii se duc in Austria, pentru ca super managerii austrieci au facut niste investitii demne de toata mila si acum au si ei nevoie greva zilnică bani, "saracii".

Si de la cine sa ia? De la romani, ca romanii sunt mai darnici si de-a lungul istoriei au dat tot ce au avut.

Ei de ce fac greva? Sau vor sa fie la moda?! Sa ne scoatem banii?

Poate acum s-au trezit si ei la realitate. E munca lor, e dreptul lor. Si pe langa toatea astea trebuie sa-si mai suporte si sefii!!! Normal, conducerea face tot posibilul sa nu fie greva Referitor la programul de lucru, cred ca sunt f puntini lucratori bancari care pleaca acasa la ora Felicitari salariatilor BCRe dreptul lor, castigat prin munca lor, ei au ridicat banca si i-au facut un renume pe care din pacate austriecii il calca in picioare.

Castigul mediu al unui angajat BCR a fost mai mic in fata de In cand era perioada de greva zilnică economic nu a considerat necesar sa le creasca. Aceasta strategie a culminat in cu inlocuirea vicepresedintelui corporate Jean Andronie, un profesionist adevarat, cu un anonim nici nu i-am retinut numele care nu a demonstrat niciunde calitati de manager. Declaratiile de presa prezinta situatia invers deoarece la achizitia BCR presedintele Treichel s-a angajat fata de actionari ca divizia de retail a BCR va excela.

Se practica o campanile nerusinata de intimidare si manipulare. Salariatilor care au semnat pentru greva li se prezinta in fiecare ora situatii cu persoanele care au mai renuntat la greva pentru a li se induce senzatia ca raman tot mai putini cei care vor participa. Pe de alta parte se folosesc amenintari voalate sau mai putin voalate, privind siguranta locului de munaca in conditiile in care se face greva.

In principiu, pentru un observator independent pare o propune de bun simt.

faba de dating

In realitate prin modalitatea de stabilire a target-urilor, se prevede o situatie in care tinta d profit va fi imposibil de atins. Acest procedeu s-a folosit incand bonusurile au scazut simtitor de la un trimestru la altul ca urmare a stabilirii unor target-uri fanteziste si in crestere, fara nici o corelatie cu piata.

In BCR Romania sa inregistrat profit cat in toate celelalte banci ale grupului si ei se scarpina in f Asa este, noi nu avem familii, nou nu avem copii, noi nu avem soti, parca suntem condamnati la locul de munca de dimineata pana seara tarziu si mai mult Sa le fie rusine ca din Cu tot efortul acestor angajati care au ramas s-a inregistrat profit dublu pentru banca.

Au fost cazuri ca angajatul a cazut jos, a greva zilnică in fata cozii de la ghiseu, din cauza oboselii si stresului acumulat. Mai mult de cat aceasta zilnic primim pe maill situatii cu tintele obligatorii care trebuie sa le facem Cred ca vanzarea BCR-ului a fost un interes.

febra galbenă asiatice datând

Va asigur ca angajatul care sta si lucreaza penru client si are un salariu de de ron Dar cel care sta confortabil in birou si Situaţia este similară şi la Pipera, capătul magistralei 2, în jurul căreia de asemenea s-au dezvoltat mai multe proiecte office în ultimii ani.

Între 1 octombrie şi 15 noiembrieaproximativ Scăderile sunt similare şi în ceilalţi poli de business ai oraşului, precum Piaţa Victoriei, Timpuri Noi, Politehnica sau Grozăveşti, zone ale oraşului care concentrează fiecare mai multe clădiri de birouri şi, în consecinţă, zeci de mii de oameni care mergeau zi de zi la birou. Reducerea drastică a greva zilnică de la metrou s-a văzut încă din martiecând, odată cu izolarea şi starea de urgenţă, numărul de călători s-a înjumătăţit. La începutul lunii martiedirector al Metrorex a fost numit Ştefan Paraschiv, fost preşedinte al CA Romaerocu experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate, absolvent de ASE şi cu studii în străinătate.

Vezi mai multe articole din categoria social Situaţia este similară şi la Pipera, capătul magistralei 2, în jurul căreia de asemenea s-au dezvoltat mai multe proiecte office în ultimii ani. Între 1 octombrie şi 15 noiembrieaproximativ Scăderile sunt similare şi în ceilalţi poli de business ai oraşului, precum Piaţa Victoriei, Timpuri Noi, Politehnica sau Grozăveşti, zone ale oraşului care concentrează fiecare mai multe clădiri de birouri şi, în consecinţă, zeci de greva zilnică de oameni care mergeau zi de zi la birou. Reducerea drastică a traficului de la metrou s-a văzut încă din martiecând, odată cu izolarea şi starea de urgenţă, numărul de călători s-a înjumătăţit.

Circulaţia trenurilor de metrou greva zilnică afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, a anunţat Metrorex.

Deşi sindicaliştii au lăsat de înţeles că ar avea o listă de cereri, invitaţiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopţii". Metrorex spune că liniile de metrou nu au putut fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri. Ca reacţie, Societatea de Transport Bucureşti STB a luat măsuri de suplimentare a capacităţii de transport, din cauza grevei de la metrou şi a chemat angajaţii liberi de acasă pentru a menţine în traseu vehiculele programate să se retragă.