Pvp gw2

Mecanica de joc la questuri este inovativa si nu te impinge spre confuzie sau plictis: questurile sunt marcate pe harta cu inimi si cuprind o anumita zona activa si dinamica, in care te desfasori, iar la finalizarea cerintei, questul se termina. World Dinamic Events, apar pe harta in diverse locuri si de cele mai multe ori, acestea te conduc spre un lant intreg de evenimente care se finalizeaza cu un boss final si cu o recompensa pe masura lada cu iteme, karma points si experienta. Cu cat sunt mai multi jucatori implicati, invierea are loc mai repede. Dar sa nu uitam faptul ca cei care critica GW2 o fac din joc pe chatul GW2 :. Este un sistem modular, complex, ce se pliaza bine pe oricine, in functie de stilul preferat de joc. Tailor: light armor, runes şi cloth bags.

Leatherworker: medium armor, runes şi leather packs. Tailor: light armor, runes şi cloth bags. Weaponsmith: melee weapons and shields, runes şi cloth bags.

Pentru a imbunatatii armele exista upgrade component ce pot fi puse pe: arme sigilsarmuri runesaccesorii some jewels sau pe tot echipamentul some jewels, and other upgrade compontents: Sigil, Rune, Mark, Talisman, Seal, Medallion, Crest, Gemstone, Jewel, Doubloon.

Exista pvp gw2 bankghild storage şi storage pvp gw2 crafting. Se numeşte Black Lion Trading Company şi poate fi accesat din orice loc de pe harta, însă pentru a avea acces la itemele cumparate trebuie să mergi la locaţia din oraşe. Nu exista posibilitatea de a vinde direct celorlalti jucatori. PET Da. Animalele pot fi sumonate Utility Skills şi-sau Elite Skills în funcţie de rasă, însă pentru un timp limitat: Hounds of Balthazar, golemi, Gizmo, sau te poti transforma in diverse animale lup, urs, leopard, corb, etc.

Exista si o colectie de animalute numite: Miniature - mini-animale de companie ce nu lupta alaturi de tine.

Account Options

Town Clothing care este un set de echipament ce poate fi purtat pentru a schimba aspectul unui personaj. Spre deosebire de echipamentul normal, această îmbrăcăminte nu oferă nici un bonus şi include numai cinci sloturi de echipare. Sunt şi culori dyescare se folosesc pentru a colora echipamentul. Din start primeşti un set de culori de bază, însă există şi diverse alte culori, chiar şi culori rare, pe care le găseşti fie ca drop la uciderea monştrilor, fie ca loot la gathering materiale de crafting, fie pot fi cumpărate de la AH, fie pot fi craftate.

In PvP sau World vs World, echipamentul si armele nu conteaza pentru simplul fapt că toate statisticile sunt automat egalate din zonă în zonă.

GW2 a fost din start gandit ca in PvP sa nu pvp gw2 avantaje daca ai bani si poti cumpara "the ultimate equipment and weapons". Poti intra in PvP la orice nivel, fiind scalat automat la lvl PvP si WvsW au loc pe un continent separat unde lupta este adusă la proporţii epice. Castele asediate, turnuri de control, porti de spart, ziduri de daramat, locuri de adunat materiale utile pentru asediu si multe alte clădiri cu valoare strategică.

Catapulte, berbeci si alte masinarii automate de lupta si asediu, pot fi cumparate si folosite de orice jucator, construite sau reparate de mai multi jucatori, folosite pentru a cuceri castele sau fortarete si asta doar pentru ca serverul tău să fie cel ce va domina lupta si harta.

In aceste batalii sunt implicati sute de jucatori iar luptele au loc pe trei servere diferite. Strategia caracterizeaza lupta din aceste zone: uneori cedezi o fortareata pentru a cuceri o alta, uneori ataci o zona pentru a starni confuzie, iar uneori tot ceea ce conteaza este doar numarul mare de jucatori : vezi jucatorii FR. Există în prezent nouă instante, cu cerinte minime de nivelul: 30, 40, 50, 60, 70, 76, pvp gw2 si Toate instantele, cu exceptia Fractals of the Mists, au două moduri: un mod de poveste care se axează pe povestea Edge Destiny si modul de explorat, un mod mult mai dificil, care necesită mai multa coordonare pentru a juca acest mod este deblocat după terminarea primului mod.

Fiecare mod permite party de până la cinci jucători, iar continutul si dificultatea instantei se modifica scaleazaîn functie de numărul de jucători din party. Personal storyline o mare parte din povestea personală a caracterului se desfasoara în instante, imprastiate pe toata harta, instante in care poti fi ajutat de ceilalti jucatori sau le poti face singur.

Mini-dungeons le gasesti pe intreaga harta.

Let's discuss. Write PM.

Jumping puzzles mini instante care necesita abilitatate ridicata in saritura cu personajul precum si multa, multa rabdare. Instantele sunt destul de grele, insa pot fi terminate cu un party bun, iar recompensele si experienta primita sunt acceptabile. Instantele sunt marcate pe harta waypoints si sunt usor de gasit. Fractals of the Mists este o instanta speciala, care constă pvp gw2 serie de mini-instante numite fractali.

Create an account or sign in to comment

Fiecare fractal are propria poveste si mediu. Orice jucator poate intra oricand in aceasta instanta, acesta fiind scalat la lvl pvp gw2 automat, insa se recomanda experienta de joc. Punctele de influenta pot fi utilizate pentru a achizitiona upgrade-uri pentru ghilda: Arhitectura mai mult loc in banca ghildeiArt of War diverse buffuri utile in WvsWEconomie buffuri ce cresc punctele de karma, sansa de a gasi iteme rare, sansa de a aduna mai multe materiale de craftingPolitic embleme, armuri ale ghildei, arme ale ghildei, etc.

Grafica jocului este extraordinara dar si cerintele sunt pe masura, cu toate ca poti juca si pe un sistem mai slab, insa pierzi placerea de a privi toate detaliile locatiilor, evenimentele meteo ceata, ploaie, etc si mai ales animatia skills-urilor. Experienta vizuala data de acest joc este una magnifica iar datorita acestui fapt ai toate motivele sa faci upgrade de sistem :.

pvp  gw2

Dating site fără înscriere grafice reprezinta climaxul artistic al oricarui mmorpg iar acest lucru se datoreaza si celor doi romani implicati direct in creatia artistica a jocului GW2. Controlul personajului si miscarea acestuia sunt foarte bine gandite si implementate, iar ca bonus, te poti folosi de anumite skills-uri de lupta sau buff-uripentru a te deplasa rapid pe harta, e adevarat ca pentru un timp limitat.

Mecanica de joc la questuri este inovativa si nu te impinge spre confuzie sau plictis: questurile sunt marcate pe harta cu inimi si cuprind o anumita zona activa si dinamica, in care te desfasori, iar la finalizarea cerintei, questul se termina. Automat primesti punctele de experienta, fara a fi nevoie sa mai vorbesti cu npc-urile, cum se procedeaza in modul clasic din orice rpg.

Questurile si eventurile se schimba dinamic in functie de cati jucatori participa.

pvp  gw2

GW2 incurajeaza jocul in cooperare nu neaparat in partyiar recompensa ce consta in: loot, puncte de karma si puncte de experienta, este impartita intre jucatorii care au participat la event. Nu conteaza cine loveste primul in monstru, cine loveste ultimul sau cine e mai rapid cand vine vorba de adunarea lootul-ui. Toata lumea e recompensata! De multe ori s-a intamplat sa ajung intr-o zona unde eventul era spre final, sa atac de doua ori mobii, dupa care am primit recompensa.

pvp  gw2

World Dinamic Events, apar pe harta in diverse locuri si de cele mai multe ori, acestea te conduc spre un lant intreg de evenimente care se finalizeaza cu un boss final si cu o recompensa pe masura lada cu iteme, karma points si experienta. De aceea, participarea la aceste eventuri, care se repeta la un interval de timp, este benefica in special pentru cresterea in nivel a personajului si pentru punctele de karma necesare pentru achizitionarea de echipament exotic.

Sistemul de lupta si skills-urile, sunt inovative si dau posibilitatea de a crea stiluri diferite si infinite de lupta, in functie de pvp gw2 fiecarui jucator. Skillsu-rile sunt legate direct de armele pe care le folosesti si de clasa. Poti schimba armele, skill-surile de magie foc, apa, aer, pamantsau petul in cazul rangeru-lui in timp ce lupti, la o apasare de buton, in acest fel fiind posibil stilul de lupta in combo, deschizand lar oportunitatea de constructii nelimitate.

De exemplu la elementalist magul din mmorpg-urile clasicedacă lupti cu un pumnal în fiecare mână, vei invata cinci skill-uri.

Dacă schimbi pumnalul din mâna principală pentru o alta arma de exemplu sceptruvei invata trei aptitudini noi pentru sloturile Dacă schimbi pumnalul din off-hand pentru o alta arma, skills-urile din sloturile 4 si 5 se schimba.

Daca folosesti un staff, care este 2hands, atunci toate cele 5 sloturi vor avea alte skills-uri.

Google search

Este un sistem modular, complex, ce se pliaza bine pe oricine, in functie de stilul preferat de joc. Si mai e ceva rupt din tipare! Faptul ca fiecare clasă îşi poate însuşi un rol de Tank, DPS sau Healer, in functie de build-ul adoptat traits branch talent tree. Daca te plictisesti de un build sau de un stil de lupta cu o anumita arma, poti sa schimbi radical totul, in schimbul pvp gw2 mici taxe, folosind doar moneda din joc.

Pentru mediul acvatic este nevoie de alte arme, cu alte skill-suri si alte combo-uri, lupta fiind diferita de cea terestra, mai ales datorita dimensiunilor directionale. Un alt punct inovativ al jocului este dat de "strategia de lupta" dupa ce mori. Da, dupa ce viata hp-ul a ajuns la zero, cazi intr-o stare de "recover after death", din care poti reinvia, in functie de strategia abordata atac, heal, fuga, etc.

Cat timp esti mort, locatia ta este vizibila pe harta, de catre ceilalti jucatori, care pot veni sa te invie, mai ales ca vor fi recompensati automat cu puncte de experienta pentru aceasta fapta buna.

Cu adevarat interesant este faptul ca orice clasa poate face asta, nu doar healer-ul. De multe ori s-a intamplat sa fiu resurectata in lupte, sau sa intorc favoarea imediat dupa, celui care a pus umarul inainte in pvp gw2 ma ajuta pe mine.

Cu cat sunt mai multi jucatori implicati, invierea are loc mai repede. Pe harta gasesti, pe langa resurse si alte puncte pvp gw2 interes cum sunt Vista Points locatii greu accesibile situate pe cele mai inalte cladiri, varfuri de munte sau sub apa sau cum sunt locurile in care poti castiga puncte de skill - skill points aici trebuie fie sa te lupti cu un mob, fie sa finalizezi o ghicitoare, fie doar sa reusesti sa ajungi la acea locatie.

Punctele de skill pot fi folosite in "5 branch talent tree" sau "Traits", care face pvp gw2 doar ca fiecare clasa sa fie diferita, ci chiar aceiasi clasa sa fie diferita in functie de cum distribui aceste puncte. Crafting-ul, explorarea, luptele, questing-ul, participarea la event-uri, chiar si resurectarea cuiva, toate acestea contribuie la cresterea ta in nivel. Mystic Forge este un sistem de combinare a itemelor pentru a obtine iteme noi, combinarea echipamentului si a armelor pentru a obtine echipament si arme de nivel superior.

Mystic Forge este plasat in centrul orasului Lion's Arch. Acesta joacă un rol important in moderarea economiei. Unul dintre cele mai deranjante aspecte e dat de lagul imens la eventurile de sarbatori halloween, craciununde ajungi chiar sa nu mai vezi monstrii de pe harta, chiar daca ai un sistem bun si resurse pe masura placa grafica buna, rami multi, procesor puternic, etc.

pvp  gw2

Un alt minus este dat de faptul ca pentru a folosi punctele de deplasare pe harta teleportare trebuie sa platesti o taxa destul de mare. Un subiect mult discutat este acela ca la lvl 80, adica la lvl maxim, contentul de joc este limitat iar echipamentul este modest, neavand pentru ce mai bun sa lupti, in acest fel instalandu-se plictisul.

Recunosc faptul ca inca nu m-am plictisit! Responsabili pentru aceasta stare de fapt fiind: WvsW, PvP, map completion, toate locatiile JP, eventurile dinamice si mereu solicitante, daily'es si daily achievements. Un alt fapt constatat este acela ca jocul GW2 este mereu comparat pvp gw2 WoW, in special pe pvp gw2 din GW2 unde au loc discutii aprinse, ce tin timp indelungat si ce se finalizeaza uneori cu injuraturi, insulte si eliminari din ghilda, pntru cei mai temperamentali.

Dar sa pvp gw2 uitam faptul ca cei care critica GW2 o fac din joc pe chatul GW2 :. Structura intreaga a jocului cuprinde cam tot ceea ce poti gasi in celelalte mmorpg-uri prezente pe piata la ora actuala, insa la fiecare capitol gasesti cate o inovatie sau o modulare in bine, usor, logic, concret.

Intreg pachetul GW2 face ca pretul dat pe joc sa fie unul nesemnificativ in comparatie cu ceea ce primesti in schimb. Daca ai bani poti doar sa arati mai bine, daca vrei, insa nu poti cumpara avantaje semnificative.

LISTA DE JOCURI:

Exista eventuri grandioase in care lupti cu dragoni imensi: Elder Dragons, eventuri care se finalizeaza, bine inteles, cu recompense in experienta si iteme. Exista o interactiune fantastica cu mediul inconjurator. La tot pasul gasesti diverse obiecte sau diverse arme pe care le poti folosi in lupta pentru un timp limitat. Exista si arme care pot fi sumonate de alti jucatori, arme care pot fi folosite de orice alt jucator care le ridica de la pamant.

Cei de la Arenanet imbunatatesc jocul prin update-uri si evenimente speciale de sarbatori, iar in viitorul apropiat vor implementa un nou sistem pentru achievements, imbunatatiri pentru WvsW si PvP. Sistemul de achievements va fi modificat pentru a recompensa si jucătorii de nivel mai mic pentru timpul petrecut în joc.

Summit1G First Time PVP in Guild Wars 2

Am si niste dorinte personale pentru viitorul GW2, care poate vor fi implementate asta daca ma aude cineva Am impresia ca este putin cam mult, chiar si pentru un jucator mediu. Implementarea echipamentului Ascended arme si armuri. Acesta poate fi craftat. Sistemul de achievements ofera recompense bune. Poti schimba look-ul la echipament cu itemele obtinute cu aceste puncte.

Index of locally available sites:

Acestea arata chiar bine. Suspectez creeatorii de lipsa de imaginatie sau de elogiu adus uratului.

pvp  gw2

Ajuns pe noua harta, trec secunde bune pana ce poti inainta, folosi bara de skill-uri sau vedea obiectele din inventory. Uneori, secundele astea sunt importante.