Titanfall dlc. Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Pe acoperișurile clădirilor se văd cireșele, care nu oferă multă acoperire, dar oferă structuri verticale ample pentru ziduri. Vegyen részt a versenyen további három térképen: Készüljön fel a közeli súlyos testi sértésre egy régi, leszerelt IMC bázisban, a Zóna ban. Fuss a hotel felhőkarcolóinak falain a Haven tengerparti üdülőhelyen.

titanfall  dlc

Minden térképcsomag három új térképet ad hozzá a játékhoz, így csiszolhatja pilóta és titán készségeit egy teljesen új területen, és összezúzhatja a versenyt. Dobjon el egy Titánt további három térképen: A Swampland elég nagy fákat tartalmaz ahhoz, hogy még a hatalmas Titánok számára is fedettséget nyújtson.

titanfall  dlc

A lefutás során a többszintű környezet rengeteg védekező és támadó stratégiai lehetőséget kínál. Végül a Háborús játékok hosszú, átlátszó falfutó utakkal és zárt központi folyosóval tesztelik képességeit.

titanfall  dlc

Hosszabbítsa meg a harcot további három térképpel: Vegyen részt intenzív összecsapásokban egy milíciai település utcáin Exportban. Fuss a hotel felhőkarcolóinak falain a Haven tengerparti üdülőhelyen. Vegyen részt a versenyen további három térképen: Készüljön fel a közeli súlyos testi sértésre egy régi, leszerelt IMC bázisban, a Zóna ban.

titanfall  dlc

Használjon ziplinteket előnyére egy Militia bakancsos kolóniában a Backwater-ben. Tesztelje falfutási képességét a Sandtrap-ben, egy titkos IMC üzemanyag-elszívó létesítményben.

Info produs.