Dating trezirea,

Apăsați afișajul sau coroana Digital Crown. Deblocarea iPhone-ului utilizând un cod de acces Dacă nu ați creat un cod de acces atunci când ați configurat iPhone-ul, consultați Configurarea unui cod de acces pe iPhone. Dacă Apple Watch-ul nu se trezește când atingeți afișajul sau când apăsați coroana sau întoarceți coroana Digital Crown, poate fi nevoie să îl încărcați. Pornirea și trezirea Apple Watch-ului Pornirea și oprirea Apple Watch-ului Pornirea: Dacă Apple Watch-ul este oprit, țineți apăsat butonul lateral până când apare logoul Apple este posibil să vedeți inițial un ecran negru pentru o scurtă perioadă.

Când ridicați mâna, Apple Watch-ul funcționează complet. Deschideți aplicația Configurări Apăsați Afișaj și luminozitate, apoi apăsați Mereu activat. Activați Mereu activat.

dating alege două

Activați Ascundere complicații sensibile pentru a ascunde evenimentele din calendar, mesajele, ritmul cardiac și alte date când lăsați mâna în jos. Apple Watch-ul trece din nou în modul adormire când coborâți mâna.

18 ani în vârstă de 15 ani

Apăsați afișajul sau coroana Digital Crown. Întoarceți coroana Digital Crown în sus. Dacă Apple Watch-ul nu se trezește atunci când ridicați mâna, asigurați-vă că ați selectat orientarea corectă pentru încheietură și ceas.

vista dating

Dacă Apple Watch-ul nu se trezește când atingeți afișajul sau când apăsați coroana sau întoarceți coroana Digital Crown, poate fi nevoie să îl încărcați. Sau, pentru a împiedica temporar Apple Watch-ul să se trezească atunci când ridicați mâna, utilizați modul Cinema. Revenirea la cadranul ceasului Puteți alege intervalul de timp după care Apple Watch-ul revine la cadranul ceasului dintr-o aplicație deschisă.

Deschideți aplicația Configurări pe Apple Watch.

echipaj cu barca

Derulați în jos pentru a alege când doriți ca Apple Watch-ul să revină la cadranul ceasului: Întotdeauna, După 2 minute sau După 1 oră. Pictograma de blocare se schimbă din închisă în deschisă pentru a indica faptul că iPhone-ul este deblocat.

betty buckley dating

Glisați în sus din partea de jos a ecranului. Pentru a bloca din nou iPhone-ul, apăsați butonul lateral.

Pornirea și trezirea Apple Watch-ului Pornirea și oprirea Apple Watch-ului Pornirea: Dacă Apple Watch-ul este oprit, țineți apăsat butonul lateral până când apare logoul Apple este posibil să vedeți inițial un ecran negru pentru o scurtă perioadă. Cadranul de ceas apare când Apple Watch-ul este pornit. Oprirea: În mod normal, veți lăsa Apple Watch-ul pornit tot timpul, dar, dacă este nevoie să îl închideți, țineți apăsat butonul lateral până când apar glisoarele, apoi trageți spre dreapta glisorul Glisați pt.

Pe un iPhone cu buton principal, apăsați butonul principal folosind degetul înregistrat pentru Touch ID. Deblocarea iPhone-ului utilizând un cod de acces Dacă nu ați creat un cod de acces atunci când ați configurat iPhone-ul, consultați Configurarea unui cod de acces pe iPhone.